SUKSESSHISTORIER

JAN – 35 KG

Å gå ned med mindre mat, og minimalt med trening: Jan gikk ned 35 kg med mageballongen

Mageballong i Danmark og Sverige har hjulpet hundrevis av mennesker med å nå sine vekttapsmål, og noen har overskredet det de hadde i tankene som mål. For Jan, 45 år gammel dansk mann, satte han pris på at ballongen gjorde at han kunne spise mindre mat, og ved hjelp av kostholdseksperten kunne han velge bedre og sunnere matalternativer. Jan fortalte oss at han ikke var avhengig av å endre treningsrutinen, som var minimal i hans tilfelle. Ikke bare klarte han å gå ned 35 kg med mageballongen, han endret også sine dårlige matvaner, med å spise store porsjoner, til sunnere. Jan var motivert for å gå tilbake til sitt yngre jeg, og han er glad for at han føler seg og ser mye bedre ut enn før.

Kim tabte 30 kilo

KIM – 32 KG 11 måneder

Hvor mye skal en investere for å gå ned i vekt med en mageballong? Ole, 51 år fra Danmark har hatt problemer med vekten i mange år. Han har gått ned i vekt flere ganger, men den kommer tilbake hver gang. Han har nå brukt en mageballong, og forventer at vekten holdes nede med hans nye livsstil.

25 kilo weightloss

BIRGIT – 25 KG 12 Måneder

Birgit gikk ned 25 kilo de første 6 måneder etter hun fikk innsatt mageballongen i desember 2017. Hun valgte så å redusere volumet på ballongen i stedet for å fjerne den da hun hadde oppnådd sitt mål for vekttapet. Hun fortsetter behandlingen for resten av de 12 måneder, da hun vil sikre seg at hun kan venne seg til de gode matvaner hun har fått med ballongen. Hun har også sluttet å røyke og ønsker å dele sin historie med deg.

Vægttab der virker

Magballon reddet susannes liv

Susanne gikk ned 34 kg på 12 måneder med en Spatz mageballong

“Jeg setter pris på meg selv igjen“, er noe av det vi hører fra mange av våres pasienter etter de lykkes med sitt mål. Susanne er en av disse, og klarte å gå ned 33 kilo på 12 måneder. Hun sier også at mageballongen er den beste gave hun har gitt seg selv.

tabte10 kilo på en måned

KHADIJA – 20 kg på 6 måneder

Hvor mye kan man gå ned i vekt på en måned med mageballong? I Khadija sitt tilfelle gikk hun ned 10 kilo den første måned med mageballong. Hun fortsatte nedgangen i den etterfølgende måned og har gått ned 15 kilo. Hun har slitt med stadig økende vekt siden sin andre fødsel. Hun startet på 90 kg og har som mål å nå 65. Hun bruker en Lexbal mageballong, som hun vil ha i magen i totalt 6 måneder. Khadija kombinerer mageballongen med diett og trening og satser på å fortsette sin nye livsstil etter ballongen fjernes i oktober 2018.

30 kilo fat in one year

OLE: 32 KG på 12 måneder

Hvor mye skal en investere for å gå ned i vekt med en mageballong? Ole, 51 år fra Danmark har hatt problemer med vekten i mange år. Han har gått ned i vekt flere gange, men den kommer tilbake hver gang. Han har nå brukt en mageballong, og forventer at vekten holdes nede med hans nye livsstil

tabte 41 kilo med ballon i maven

LISETTE: Vekttap 41 KG på 12 måneder

Hvor mye kan man gå ned i vekt med en mageballong? Lisette klarte å gå ned 41 kilo på et år med en Spatz mageballong. Det virker som om det hele var lett for henne som klarte å tape alle kiloene med en Spatz ballong fylt med kun 500 ml, og uten behov for oppjustering av ballongvolum.