KIM: STORT VEKTTAB MED MAGEBALLONG

Kim tabte 30 kilo

Gikk ned 32 kg på 11 måneder

Hva er best for langvarig vekttap, fedmeoperasjon eller mageballong? Dette er et spørsmål mange stille på vår Facebook side. Svaret er litt komplisert, men både mageballong og gastric sleeve kan hjelpe med å gå ned mellom 20 og 50 kilo. Mageballong er naturligvis mindre invasivt da den ikke etterlater noe etter man fjerner den, men studier viser at gastric sleeve gir en større reduksjon i overflødig vekt (60% i motsetning til 30% for mageballong).

Vi har sett mange av våres pasienter som går mye ned i vekt, helt opp til 53 kilo, med den justerbare Spatz 1 års mageballong. Både mageballong og gastric sleeve kan gi et langvarig vekttap dersom pasientene følger den anbefalte kost og trening. Studier viser at den langvarige effekten av gastric sleeve ofte er begrenset, da pasienter ofte tar på igjen etter 3-5 år, noe som kan føre til et behov for ytterligere operasjoner
Kim valgte Spatz mageballongen i stedet for en fedmeoperasjon. Han gikk ned 32 kg på 11 måneder. Han forteller historien i et videointervju, hvor han forklarer hvorfor han valgte å ta opp kampen mot kiloene. Han sier blant annet at livet med de ekstra kilo var så vanskelig at det å kjøre bil var noe han ikke kunne lengre.

Hans far overbeviste han om han skulle gjøre noe med sitt vektproblem, og finne en løsning. Han bestemte dermed å investere i en Spatz mageballong, noe som hjalp ham med å gjøre opp med sitt vektproblem. Han er nå klar til å bli med noen av sine venner på langdistansesykling i Italia.

Innholdet på denne hjemmeside er ingen garanti for individuelle resultater. Resultater kan variere.