ELIPSE i Norge

Elipse i Norge, en kapsel som skal svelges

Gå ned i vekt med en mageballong

Ingen kirurgi – Ingen endoskopisk prosedyre – Ingen behov for beroligende medisin

Pris: 35.000 NOK 

Prisen inkluderer:

  • Anleggelse av ballongen.
  • Bildediagnostikk.
  • Medisinsk veiledning og oppfølgning av ernæringsfysiolog.
  • Vekt og app til din smarttelefon (som du beholder).
  • Gratis konsultasjon.
mavebalon typer

Elipse er en mageballong hvor en endoskopisk prosedyre ikke er nødvendig. Mageballongen, som er laget av polyurethane, svelges av pasienten før den fylles opp med 550 ml saltvand gjennom et tynt kateter. Etter ca. 4 måneder vil et resorberbart materiale i mageballongen brytes ned. Det resorberbare materialet skal være nedbrutt fullstendig før en utløsningsventil åpner seg og tillater at mageballongen tømmer seg i løpet av noen minutter. Etter dette vil den tomme mageballongen utskilles naturlig. Elipse kan være et godt valg til pasienter som ikke ønsker en endoskopisk prosedyre eller lokalbedøvelse/beroligende medisin.

Ansvarsfraskrivelse:

*I sjeldne tilfeller kan Elipse mageballongen kreve endoskopisk eller kirurgisk inngrep når mageballongen skal fjernes. Snakk med din lege i dag for å høre om denne behandlingen er den riktige for deg. Du kan også lese mer på www.allurion.com

  • Resultatene kan variere fra pasient til pasient.


Dette medisinske produktet er et regulert helseprodukt, som i henhold til europeiske forskrifter har CE-merket. © 2017 Allurion Technologies Inc. Alle rettigheter forbeholdes.