Gastric balloon Copenhagen

TRAVELING FROM THE UK TO COPENHAGEN FOR GASTRIC BALLOON?

Nordic Gastric Balloon tiltrekker mange som ønsker å gå ned i vekt fra Norge og andre europeiske land. De velger oss når de skal finne en klinikk de kan stole på og som tilbyr løsninger som Spatz mageballong. Klinikken ligger lett tilgjengelig i København, med direkte flyforbindelser til Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand.

Danmark har som Norge, et velfungerende helsevesen med stor tillit til både offentlige og private aktører. Ifølge en OECD rapport er Danmark et av de beste land i verden når det kommer til akutt helsetjeneste.

Hundrevis av mennesker har hatt suksess med å nå sine mål for vekttap hos Nordic Gastric Balloon, og mange har delt sin historie med videoer som er tilgjengelig her. Med din viljestyrke og vår erfaring er din suksesshistorie kun en tur til København fra å bli en realitet.

Priser

25 500,- (NOK) for 6 måneders ballong, inklusiv innsetting, kost og treningsveiledning.

37 500,- (NOK) for 12 måneders ballong, inklusiv innsetting, kost og treningsveiledning. 

Fly

Det går direkte fly fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Du kan bestille billett til samme dag du har en avtale, og du kan reise hjem enten samme dag eller senere. Velger du å overnatte, gir vi en natt overnatting på et nærliggende og koselig hotell. Det er trygt å fly med mageballong, da det ikke er luft i ballongen som kan bli påvirket av en evt. trykkforskjell. Scannerene på flyplassen reagerer heller ikke på den silikonbaserte ballong, så du skal ikke være redd for å reise men en mageballong.

Hotell

Vi spanderer en overnatting på det hyggelige Fy & Bi i Valby, København. Klinikken ligger ca. 5 minutter til fots fra hotellet. Det ligger tett på togstasjon, og annen offentlig transport. Flyplassen ligger ca. 30 minutter fra hotellet med offentlig transport, eller 20 minutter med bil/taxi. Det er også apotek, supermarked, restauranter og andre butikker i nærområdet.

Når du kommer hjem

De aller fleste tilpasser seg mageballongen i løpet av få dager, og har ikke behov for å oppsøke klinikken igjen før den enten skal fjernes. Får du det dårligt, eller har du spørsmål er du velkommen til å ringe til oss i vår åpningstid på +45 53 56 33 31. Har du bruk for hjelp utenfor åpningstid, kan du i alvorlige tilfeller kontakte vår døgnåpne telefon

Ellers finner du mye informasjon på vår hjemmeside, og du er velkommen til å skrive til oss på facebook eller WhatsApp +45 53 56 33 31. Vi er her for deg.

gastric balloon operation in Copenhagen Denmark