Om klinikken

Nordic Gastric Balloon er en banebrytende klinikk som ligger i København, Danmark, og som hjelper overvektige med å gå ned i vekt. Klinikken bruker en trygg, effektiv og ikke-invasiv mageballong (intragastric balloon IGB) behandling med lokalbedøvelse hvor et endoskop fører en midlertidig ballong fylt med luft eller væske ned i magen. Ballongen hjelper på metthetsfølelsen ved å redusere magevolumet, hindre tømming av magesekken, og inhibere sekresjon av ghrelin, et hormon som er ansvarlig for å øke appetitten. Mottakere av ballongen oppfordres til å delta i et diett-, og livsstilsendringsprogram, moderert av en prisvinnende fitness mester i Danmark. Dette for å hjelpe med å gå ned i vekt og holde vekten nede etter ballongen fjernes.

Det er betydelige helsefordeler med å gå ned i vekt for overvektige mennesker. Overvekt og fedme er store risikofaktorer for flere kardiovaskulære sykdommer, diabetes, artrose, og noen typer kreft ifølge World Health Organization (WHO). Hos Nordic Gastric Balloon har mottakere av mageballonger gått opp mot 50 kg ned i vekt på mindre enn 10 måneder. Mennesker med en BMI som er over 27, og som ønsker å gå ned i vekt, oppfordres til å kontakte klinikken for en gratis konsultasjon og for å sjekke om de er kvalifisert til å motta prosedyren.

About nordic gastric balloon clicic in Denmark

Nordic Gastric Balloon var de første som introduserte de nyeste typer mageballonger i Danmark. Dr. Haytham Al-Tayar noterte allerede i starten av 2016 at det var et behov for å tilby flere forskjellige typer mageballonger for å kunne tilpasse behandlingen til den enkeltes behov for å kunne oppnå det ønskede resultat. Han var den første som startet å bruke Orbera og Medsil ballonger i Danmark, samtidig med at han perfeksjonerte teknikken for den kompliserte og justerbare Spatz mageballong.

Behandling med mageballong er et medisinsk felt i konstant utvikling, og Nordic Gastric Balloon fokuserer på å følge utviklingen ved å bruke det nyeste og mest moderne medisinske utstyr og teknikker. Dette er viktig for å kunne tilby den sikre, rimelige og ikke-invasive mageballongbehandlingen under de beste vilkår for pasienten. Etter suksessen i København, har Nordic Gastric Balloon utvidet med nye klinikker i Århus og Malmø hvor vi samarbeider med lokalt og erfarent personale for å hjelpe flere mennesker med å oppnå sine mål for vekttap.