KOM TIL KØBENHAVN FOR DIN MAGEBALLONG

Nordic Gastric Balloon tiltrekker mange som ønsker å gå ned i vekt fra Norge og andre europeiske land. De velger oss når de skal finne en klinikk de kan stole på og som tilbyr løsninger som Spatz mageballong. Klinikken ligger lett tilgjengelig i København, med direkte flyforbindelser til Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand.

Danmark har som Norge, et velfungerende helsevesen med stor tillit til både offentlige og private aktører. Ifølge en OECD rapport er Danmark et av de beste land i verden når det kommer til akutt helsetjeneste.
Hundrevis av mennesker har hatt suksess med å nå sine mål for vekttap hos Nordic Gastric Balloon, og mange har delt sin historie med videoer som er tilgjengelig her. Med din viljestyrke og vår erfaring er din suksesshistorie kun en tur til København fra å bli en realitet.

Priser

28.000,- (NOK) for 6 måneders ballong, inklusiv innsetting, fjerning, kost og treningsveiledning.
39.000,- (NOK) for 12 måneders ballong, inklusiv innsetting, fjerning, kost og treningsveiledning.
33.000,- (NOK) Elipse capsule

Fly

Det går direkte fly fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand. Du kan bestille billett til samme dag du har en avtale, og du kan reise hjem enten samme dag eller senere. Velger du å overnatte, gir vi en natt overnatting på et nærliggende og koselig hotell. Det er trygt å fly med mageballong, da det ikke er luft i ballongen som kan bli påvirket av en evt. trykkforskjell. Scannerene på flyplassen reagerer heller ikke på den silikonbaserte ballong, så du skal ikke være redd for å reise men en mageballong.

Når du kommer hjem

De aller fleste tilpasser seg mageballongen i løpet av få dager, og har ikke behov for å oppsøke klinikken igjen før den enten skal justeres (Spatz) eller fjernes. Får du det dårligt, eller har du spørsmål er du velkommen til å ringe til oss i vår åpningstid på +45 53 56 33 31. Har du bruk for hjelp utenfor åpningstid, kan du i alvorlige tilfeller kontakte vår døgnåpne telefon på +45 53 56 33 31.

Har du fått innsatt en justerbar Spatz mageballong har du mulighet til å komme og få justert volumet på ballongen. Mange pasienter vil kunne få et høyere vekttap ved en oppjustering av volum, dersom vektnedgangen begynner å sakke på. Det er også mulighet for å nedjustere viss du oppnår ditt vektmål raskere enn planlagt, eller i de få tilfeller hvor intoleranse/ubehag fortsetter etter tilvenningsfasen
Ellers finner du mye informasjon på vår hjemmeside, og du er velkommen til å skrive til oss på facebook. Vi er her for deg.

Kontakt os

Nordic Gastric Balloon

E-mail Adresse
Ring til os

(+45) 53 56 33 31

Besøk os

Valby
Søndre Fasanvej 90, 1. th.
DK-2500 Valby

Aarhus
Endoskopiklinikken Århus A/S
Jens Baggesens Vej 88E
DK-8200 Århus N

Stockholm
Västgötagränd 9
118 28 Stockholm

Malmø
Övägen 8
216 42 Limhamn
Sverige
Tlf.: 0707-99 73 36

Göteborgsregionen
Borgmästaregatan 5B434 32
Kungsbacka