KOM TIL KØBENHAVN FOR DIN MAGEBALLONG

Nordic Gastric Balloon tiltrekker mange som ønsker å gå ned i vekt fra Norge og andre europeiske land. De velger oss når de skal finne en klinikk de kan stole på og som tilbyr løsninger som Spatz mageballong. Klinikken ligger lett tilgjengelig i København, med direkte flyforbindelser til Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand.

Danmark har som Norge, et velfungerende helsevesen med stor tillit til både offentlige og private aktører. Ifølge en OECD rapport er Danmark et av de beste land i verden når det kommer til akutt helsetjeneste.

Hundrevis av mennesker har hatt suksess med å nå sine mål for vekttap hos Nordic Gastric Balloon, og mange har delt sin historie med videoer som er tilgjengelig her. Med din viljestyrke og vår erfaring er din suksesshistorie kun en tur til København fra å bli en realitet.

  • Priser

    26 000,- *(NOK) for 6 måneders ballong, inklusiv innsetting, fjerning, kost og treningsveiledning og en gratis overnatting i nærheten av klinikken.

    38 500,- *(NOK) for 12 måneders ballong, inklusiv – Innsettelse av 12 måneders, Kostveiledning med klinisk ernæringsfysiolog, Tilgang til medisinsk personell 24 timer i døgnet (telefon og mail)

    36 000,- (NOK) Elipse Svelgbar Kapsel – inklusive – Anleggelse av ballongen, Bildediagnostikk, Kostveiledning og oppfølgning med ernæringsfysiolog (før og etter anleggelsen), Tilgang til medisinsk personell 24 timer i døgnet (telefon og mail), Vekt og app til din smarttelefon (som du beholder).


    * Prisen for fjerning av mageballongen er 4.000,- NOK

Medsil ballon

Klinikken ligger ca. 5 minutter til fots fra Fy & Bi i Valby. Det ligger tett på togstasjon, og annen offentlig transport. Flyplassen ligger ca. 30 minutter fra hotellet med offentlig transport, eller 20 minutter med bil/taxi. Det er også apotek, supermarked, restauranter og andre butikker i nærområdet.

De aller fleste tilpasser seg mageballongen i løpet av få dager, og har ikke behov for å oppsøke klinikken. Vi vil følge deg opp den første uken etter ballongplassering for å sikre at symptomene dine er under kontroll. Får du det dårligt, eller har du spørsmål er du velkommen til å ringe til oss i vår åpningstid på 45 53 56 33 31. Har du bruk for hjelp utenfor åpningstid, kan du i alvorlige tilfeller kontakte vår døgnåpne telefon

Ellers finner du mye informasjon på vår hjemmeside, og du er velkommen til å skrive til oss på facebook. Vi er her for deg.