PERSONELL

Haytham Al-Tayar

Kirurg, spesiallege i kirurgi og gastroenterologisk kirurgi.

Som en ung lege reiste Haytham sammen med sin kone som også er lege, til noen av de mest utsatte områdene i verden. Her behandlet han pasienter fra mange forskjellige bakgrunner, og måtte håndtere språk-, og kulturelle forskjeller. Denne erfaring og medmenneskelige interesse kan merkes tydelig i hans daglige arbeide i København, Århus og Malmø.

Haytham er en erfaren spesiallege i kirurgi og gastroenterologisk kirurgi, med et fokus på prosedyrer med mageballonger i Danmark, Sverige og Norge. To års erfaring med over 1200 mageballongbehandlinger betyr at han er en av de aller mest erfarne leger på området i Skandinavia. Han arbeider med den justerbare Spatz3 mageballong, i tillegg til de ikke-justerbare Medsil og Orbera mageballonger.

Sikkerhet, effektivitet og kreativitet er høyt prioritert i Haytham sitt arbeide i klinikken. Pasienter og pårørende setter pris på hans gode lytteegenskaper og føler seg trygge i den avslappende atmosfære i klinikken. Hans lange erfaring fører også med seg en trygghet, da han har jobbet som kirurg i Danmark i 20 år og utført mange forskjellige kirurgiske inngrep. Han har bred erfaring med laparoskopisk kirurgi, og var den første som introduserte en banebrytende prosedyre for brokk reparasjon i Danmark.
Haytham er sertifisert som spesiallege i Danmark, Sverige og Norge. Han er medlem av European Association of Endoscopic Surgery (EAES), GMC, som en spesiallege i kirurgi i England og er registrert hos American College of Phlebology. Han snakker flytende dansk og engelsk, og kan kommunisere på norsk og svensk. Han bor i København med sin kone og sine to døtre.

Under er noen av de vitenskapelige artikler Haytham har vært med til å skrive.
Transumbilical single-incision laparoscopic cholecystectomy.
http://laparoscopy.blogs.com/jslsjournal/JSLSPDFs/JSLSVol16No3.pdf
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3535802/

Dr. Rawa Jalil

Spesiallege i medisinsk mikrobiologi

Rawaa er registrert spesiallege i Danmark, Sverige og Norge i 2007 ble hun spesiallege i medisinsk mikrobiologi. Hennes fokus har vært på å forhindre infeksjoner, forbedre hygienen på sykehus og optimere antibiotikabehandling samt reisemedisin.
Som en ung lege jobbet hun sammen med sin mann Haytham Al-Tayar, i land med stort behov for akutt legehjelp. Hun er som sin mann, en anerkjent perfeksjonist som reflekteres i hennes grundige arbeide med å forhindre postoperative komplikasjoner for pasienter ved Nordic Gastric Balloon. Med Rawaa i klinikken kan man stole på god klinisk hygiene og høyt fokus på pasientsikkerhet.

Rawaa lever et aktivt liv med løping og sunn kost. Hun elsker å reise, lytte til musikk og har en lidenskap for dekorasjon. Hun snakker flytende dansk og engelsk, og kan kommunisere godt på norsk, svensk og tysk. Hun bor i København sammen med sin mann og deres to døtre.

Ninni
klinisk ernæringsfysiolog

Ninni er en diettist og yoga instruktør som har uteksaminert cand.scient. I matinnovasjon og helse fra Københavns Universitet i 2017. Hun har fokusert på å utvikle og anvende effektive strategier for å endre spisevaner for personer med overvekt eller fedmeproblemer. Ninni er hovedsakelig avhengig av å fremme et plantebasert kosthold. Å hjelpe folk til å leve en sunnere livsstil er en av Ninni ‘s viktigste driver i livet.

Som nyskapende dieter ga Ninni næringsrådgivning til personer med fordøyelsesproblemer, overvekt eller fedme, hudproblemer, hormonelle ubalanser og / eller humørsvingninger. Hun studerte også effekten av vegetarisk kosthold som behandling for overvektige kvinner med polycystisk ovarie syndrom (PCOS). Mens hun jobber med fedmepasienter, anbefaler Ninni dem og deres familier om næringsprinsipper, diettmodifikasjoner, matvalg og forberedelse.

Ninni ernæringsfilosofi er at “mat er et legemiddel og brennstoff til kroppen før og etter at vi blir syke”, derfor jobber hun med en helhetlig tilnærming til helse som understreker viktigheten av å spise sunn mat kombinert med en aktiv livsstil som forhindrer å vinne Overvekt, for å forhindre fremveksten av sykdommer forbundet med overvekt og fedme. Ninni studerte matteknologi, prosjektledelse og teknikker som reflekterer forbrukere og deres krav til smakfulle, sunne og positive erfaringer i mat og servering.

Mona Akbarifard

Medisinsk assistent

Mona er en utdannet lege fra universitetet i Teheran, Iran i 2011. Hun flyttet til Danmark i 2015 og har allerede lært flytende dansk, hun forventer å få sin danske autorisasjon som lege snart. Hun har jobbet på Bozorgmehr Medical Clinic i 2 år og i Forensic Science Organization.

Hos Nordic Gastric Balloon har Mona jobbet siden 2017, og er her en viktig del av klinikken. Hun bidrar til en rolig stemning på klinikken, og hjelper med at pasientene føler seg trygge under hele forløpet med innsettelsen.
Mona elsker musikk, hesteriding og portrettmaling. Hun har et godt øre for språk, og snakker flytende dansk og engelsk. Hun forstår og snakker også tysk.

Renate Laumann
klinisk ernæringsfysiolog

Renate er klinisk ernæringsfysiolog og utdannet cand. scient. i klinisk ernæring ved Københavns Universitet. Hun har en bachelor fra Norge ved Universitetet i Bergen, og har utvekslet et semester ved University of Sydney. Renate har dermed en internasjonal og bred faglig kompetanse innenfor ernæring og klinisk forskning. Med sin akademiske bakgrunn setter hun en stolthet i å være faglig oppdatert, og dermed gi den best mulige veiledningen til våre pasienter.

Renate har et stort engasjement for ernæring under livsstilsendringer, og har under sine studier jobbet med mange forskjellige pasienter i helsesektoren. Renate mener det er viktig å ha et normalt og sunt forhold til mat og trening.

Renate kan snakke med våres danske, norske, engelske og svenske pasienter.

Dina
klinisk ernæringsfysiolog

 

Dina er autorisert klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad fra Københavns Universitet. Hun har en internasjonal og variert bakgrunn, med bachelor fra Robert Gordon University i Skottland, og feltarbeid i Tanzania. Dina har solid erfaring i å kostveilede pasienter med ulike ernæringsrelaterte utfordringer fra arbeid på sykehus i Danmark og i utlandet. Videre har hun erfaring innenfor klinisk forskning, og det er viktig for henne å være faglig oppdatert så hun på best mulig måte kan veilede alle våre pasienter.

 

Dina har et stort engasjement og interesse for ernæring, og for å hjelpe mennesker med deres livsstil, kost og atferdsendringer. Hun er tilgjengelig for alle våre pasienter på alle stadier i mageballongforløpet, både før, under og etter behandlingen. Som ernæringsfysiolog mener Dina det er viktig å ha et avslappet, sunt og balansert forhold til mat. I tillegg til å snakke norsk, som er hennes morsmål, snakker hun flytende dansk og engelsk.

Ali Dalfi
Læge

Eva
Lægesekretær

Adil Awadh
Kommunikasjonsdirektør

Adil er lege og spesialist i kommunikasjon. Han har en master i journalistikk og kommunikasjon fra universitetet i Georgetown, Washington D.C. (2010) og en legeutdannelse fra Irak.

Adil interesserer seg i å hjelpe mennesker med å leve sundt ved å informere om de nyeste teknologier innenfor fedmebehandling. Han jobber for at disse teknologier skal bli tilgjengelige for alle overvektige, da dette er en av verdens største medisinske utfordringer.

I Washington, D.C. har han jobbet i over 20 år hvor han var ansvarlig for kommunikasjonsteams, nyhetsredaksjoner og forskningsenheter. Han utviklet og gjennomførte strategiske kommunikasjonsplaner rettet mot spesifikke målgrupper, og håndterte media. Adil har også ledet flere målrettede kampanjer med fokus på media, ledere og offentlig sektor i USA og Midtøsten. Han var også produsent og direktør av to dokumentarer, og vant 2 internasjonale mediepriser for disse i 2007. Han har jobbet med tankesmier, TV, radio og frivillige organisasjoner i USA.

Kontakt os

Nordic Gastric Balloon

E-mail Adresse
Ring til os

(+45) 53 56 33 31

Besøk os

Valby
Søndre Fasanvej 90, 1. th.
DK-2500 Valby

Aarhus
Endoskopiklinikken Århus A/S
Jens Baggesens Vej 88E
DK-8200 Århus N

Stockholm
Västgötagränd 9
118 28 Stockholm

Malmø
Övägen 8
216 42 Limhamn
Sverige
Tlf.: 0707-99 73 36

Göteborgsregionen
Borgmästaregatan 5B434 32
Kungsbacka