PERSONELL

Haytham

Haytham Al-Tayar

Som en ung lege reiste Haytham sammen med sin kone som også er lege, til noen av de mest utsatte områdene i verden. Her behandlet han pasienter fra mange forskjellige bakgrunner, og måtte håndtere språk-, og kulturelle forskjeller. Denne erfaring og medmenneskelige interesse kan merkes tydelig i hans daglige arbeide i København, Århus og Malmø.

Haytham er en erfaren spesiallege i kirurgi og gastroenterologisk kirurgi, med et fokus på prosedyrer med mageballonger i Danmark, Sverige og Norge. To års erfaring med over 1200 mageballongbehandlinger betyr at han er en av de aller mest erfarne leger på området i Skandinavia. Han arbeider med den justerbare Spatz3 mageballong, i tillegg til de ikke-justerbare Medsil og Orbera mageballonger.

Sikkerhet, effektivitet og kreativitet er høyt prioritert i Haytham sitt arbeide i klinikken. Pasienter og pårørende setter pris på hans gode lytteegenskaper og føler seg trygge i den avslappende atmosfære i klinikken. Hans lange erfaring fører også med seg en trygghet, da han har jobbet som kirurg i Danmark i 20 år og utført mange forskjellige kirurgiske inngrep. Han har bred erfaring med laparoskopisk kirurgi, og var den første som introduserte en banebrytende prosedyre for brokk reparasjon i Danmark.
Haytham er sertifisert som spesiallege i Danmark, Sverige og Norge. Han er medlem av European Association of Endoscopic Surgery (EAES), GMC, som en spesiallege i kirurgi i England og er registrert hos American College of Phlebology. Han snakker flytende dansk og engelsk, og kan kommunisere på norsk og svensk. Han bor i København med sin kone og sine to døtre.

Under er noen av de vitenskapelige artikler Haytham har vært med til å skrive.
Transumbilical single-incision laparoscopic cholecystectomy

Cost Assessment of Instruments for Single-Incision Laparoscopic Cholecystectomy

Rawaa

Rawaa Jalil

Rawaa er registrert spesiallege i Danmark, Sverige og Norge i 2007 ble hun spesiallege i medisinsk mikrobiologi. Hennes fokus har vært på å forhindre infeksjoner, forbedre hygienen på sykehus og optimere antibiotikabehandling samt reisemedisin.
Som en ung lege jobbet hun sammen med sin mann Haytham Al-Tayar, i land med stort behov for akutt legehjelp. Hun er som sin mann, en anerkjent perfeksjonist som reflekteres i hennes grundige arbeide med å forhindre postoperative komplikasjoner for pasienter ved Nordic Gastric Balloon. Med Rawaa i klinikken kan man stole på god klinisk hygiene og høyt fokus på pasientsikkerhet.

Rawaa lever et aktivt liv med løping og sunn kost. Hun elsker å reise, lytte til musikk og har en lidenskap for dekorasjon. Hun snakker flytende dansk og engelsk, og kan kommunisere godt på norsk, svensk og tysk. Hun bor i København sammen med sin mann og deres to døtre.

Mona

Mona Akbarifard

Mona er en utdannet lege fra universitetet i Teheran, Iran i 2011. Hun flyttet til Danmark i 2015 og har allerede lært flytende dansk, hun forventer å få sin danske autorisasjon som lege snart. Hun har jobbet på Bozorgmehr Medical Clinic i 2 år og i Forensic Science Organization.

Hos Nordic Gastric Balloon har Mona jobbet siden 2017, og er her en viktig del av klinikken. Hun bidrar til en rolig stemning på klinikken, og hjelper med at pasientene føler seg trygge under hele forløpet med innsettelsen.
Mona elsker musikk, hesteriding og portrettmaling. Hun har et godt øre for språk, og snakker flytende dansk og engelsk. Hun forstår og snakker også tysk.

Mille

MILLE NORDESTGAARD BRETH

Mille er uddannet sygeplejerske i 2001 samt slankekonsulent i 2005.
Mille har 18 års erfaring fra mave/tarm kirurgisk afdeling, Bispebjerg hospital (både sengeafdeling, akut modtagerafdeling samt ambulatoriedelen). Hun har desuden arbejdet 2 somre på hospital i Norge (også mave/tarm kirurgisk) samt ½ år i hjemmeplejen.

Hun er vant til mange patientkontakter og er rigtig glad for forskelligheden og uforudsigeligheden ved dette.

Mille har altid interesseret sig for vægttab og livsstilsændring. Hendes arbejde i klinikken er at tale med de klienter, der ønsker en maveballon, samt at vurdere deres egnethed. Dette foregår enten ved fysisk konsultation i klinikken i Valby eller pr. telefon. Desuden tager hun sig af alle sygeplejerelaterede problemer/spørgsmål.s der kan være i forbindelse med en maveballon.

Ninni

Ninni KJÆR

Ninni er en diettist og yoga instruktør som har uteksaminert cand.scient. I matinnovasjon og helse fra Københavns Universitet i 2017. Hun har fokusert på å utvikle og anvende effektive strategier for å endre spisevaner for personer med overvekt eller fedmeproblemer. Ninni er hovedsakelig avhengig av å fremme et plantebasert kosthold. Å hjelpe folk til å leve en sunnere livsstil er en av Ninni ‘s viktigste driver i livet.

Som nyskapende dieter ga Ninni næringsrådgivning til personer med fordøyelsesproblemer, overvekt eller fedme, hudproblemer, hormonelle ubalanser og / eller humørsvingninger. Hun studerte også effekten av vegetarisk kosthold som behandling for overvektige kvinner med polycystisk ovarie syndrom (PCOS). Mens hun jobber med fedmepasienter, anbefaler Ninni dem og deres familier om næringsprinsipper, diettmodifikasjoner, matvalg og forberedelse.

Ninni ernæringsfilosofi er at “mat er et legemiddel og brennstoff til kroppen før og etter at vi blir syke”, derfor jobber hun med en helhetlig tilnærming til helse som understreker viktigheten av å spise sunn mat kombinert med en aktiv livsstil som forhindrer å vinne Overvekt, for å forhindre fremveksten av sykdommer forbundet med overvekt og fedme. Ninni studerte matteknologi, prosjektledelse og teknikker som reflekterer forbrukere og deres krav til smakfulle, sunne og positive erfaringer i mat og servering.

Adil

Adil Awadh

Adil er lege og spesialist i kommunikasjon. Han har en master i journalistikk og kommunikasjon fra universitetet i Georgetown, Washington D.C. (2010) og en legeutdannelse fra Irak.

Adil interesserer seg i å hjelpe mennesker med å leve sundt ved å informere om de nyeste teknologier innenfor fedmebehandling. Han jobber for at disse teknologier skal bli tilgjengelige for alle overvektige, da dette er en av verdens største medisinske utfordringer.

I Washington, D.C. har han jobbet i over 20 år hvor han var ansvarlig for kommunikasjonsteams, nyhetsredaksjoner og forskningsenheter. Han utviklet og gjennomførte strategiske kommunikasjonsplaner rettet mot spesifikke målgrupper, og håndterte media. Adil har også ledet flere målrettede kampanjer med fokus på media, ledere og offentlig sektor i USA og Midtøsten. Han var også produsent og direktør av to dokumentarer, og vant 2 internasjonale mediepriser for disse i 2007. Han har jobbet med tankesmier, TV, radio og frivillige organisasjoner i USA.

Marie bilden

Marie Bilden

Med en baggrund indenfor psykologi, kost og personlig træning, har Marie vist at være effektiv og professionel i at hjælpe folk med at opnå livsstilsændringer, der leder dem til et sundt og lykkeligt liv.
Som autoriseret diætist og personlig træner fokuserer hun på at sørge for en rigtig kostvejledning for maveballon patienter. Derudover hjælper hun dem med at identificere værdierne af vægttab, og den bedste måde at opnå dette med en kombination af regelmæssig styrketræning og en individuel tilpasset proteinrig kost.

Marie har arbejdserfaring i at hjælpe patienter med spiseforstyrrelser og med sin grad i psykologi, har hun en interesse i at anvende motiverende teknikker til at hjælpe dem, der kæmper mest med vægttab.
Marie kan hjælpe dig med at holde langsigtede og sunde spise- og træningsvaner, som du har det godt med. Hun går ind for sund kost og god kvalitet af protein, sunde fedtstoffer og langsomme kulhydrater. Hun vil lære dig, hvordan du skal spise for at tabe dig og samtidig have det godt med din nye spisevaner. Marie vil også hjælpe dig med at finde ud af den træning, som du kan lide og som vil være god til dig. Hun har en grad i psykologi og har er autoriseret diætist og personlig træner.